Фотоальбом КПЕЛ

http://foto.rambler.ru/users/kpel28

Майстер-клас: освітня програма "Щоденник.ua"

Ковальчук Оксана Василівна

Викладач української мови та літератури

Кваліфікаційна категорія – спеціаліст вищої категорії

Педагогічне звання «Старший викладач, викладач-методист»

Ковальчук О.В. почала роботу в ПТУ №28 з 1994 року і після реформування ПТУ №28 в Київський професійний енергетичний ліцей продовжила працювати в реформованому навчальному закладі. Працюючи викладачем української літератури, завдяки творчому підходу до викладання предмета, постійній праці над вдосконаленням професійної та методичної майстерності, Ковальчук О.В. проявила себе як спеціаліст високої кваліфікації. Ковальчук О.В. створила кабінет української мови та літератури, що відповідає вимогам про створення відповідного кабінету, естетично оформлений. Ковальчук О.В. завжди є однією з перших викладачів у впровадженні передових педагогічних технологій (метод проектів), захоплюється інтерактивними методами викладання, впроваджує використання комп’ютера на уроках та Інтернету у підготовці до уроків, позакласних заходів та виховних годин. Є тренером програми «Intel - навчання для майбутнього», пройшла дистанційний курс «WEB 2.0. Використання соціальних мереж в навчально-виховному процесі» після чого успішно впроваджує використання соціальних сервісів у навчально-виховний процес через персональний сайт викладача та сайт ліцею.

Оксана Василівна прививає любов учнів до рідної літератури, використовуючи походи до музеїв м. Києва та інших міст України як форму проведення уроків літератури, що одночасно допомагає окультуренню учнів, виховує колективізм.

Має нагороди:

- Грамота Головного управління освіти і науки Київської міської державної адміністрації. 2003 р.

- Грамота Головного Управління освіти і науки. 2004 р.

- Подяка «Кращому працівнику професійно-технічної освіти м. Києва 2004 року» Навчально-методичного кабінету, Асоціації працівників профтехосвіти. 02.02.2005 р.

- Почесна грамота Міністерства освіти і науки України. 2005 р.

- Подяка Подільської районної у місті Києві ради. 04.02.2005 р.

- Подяка Київського міського комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості. 20.09.2006 р.

- Грамота «Кращому працівнику професійно-технічної освіти м. Києва 2006 року» Навчально-методичного кабінету. Асоціації працівників профтехосвіти.

- Подяка Подільської районної у місті Києві ради. 25.02.2008 р.

- Подяка Київської міської державної адміністрації. Головного управління освіти і науки. 28.08.2008 р.


Немає коментарів: