Фотоальбом КПЕЛ

http://foto.rambler.ru/users/kpel28

Перелік уроків професійно-теоретичної підготовки, загально-освітньої підготовки та уроків виробничого навчання

Якименко Євгеній Вікторович - викладач спецтехнології електромонтажних професій. Кваліфікаційна категорія – спеціаліст ІІ категорії. Урок з предмету "Електротехніка", тема "Послідовне з’єднання опорів"

Якименко Є.В. працює в Київському професійному енергетичному ліцеї з 2004 р. на посаді викладача технології виробництва електромонтажних робіт. Завдяки творчому підходу до викладання предмета, Якименко Є.В. проявив себе як здатний до самовдосконалення, пошуку нових методів подання матеріалу із застосуванням сучасних технологій навчання та виробництва, знаходження різноманітних форм зацікавлення учнів до вивчення предмету.

Євген Вікторович використовує при підготовці до уроків мережу Internet. Відслідковує інновації, новинки в фахових журналах. Проводить уроки з мультимедіа, використовує мультипроектор для презентації окремих операцій з технології виробництва електромонтажних робіт. Ним цікаво організовуються та проводяться тижні з енергетичних професій. Є головою методичної комісії енергетичних професій.

Євген Вікторович володіє високою культурою спілкування, уміє зацікавити учнів вивченням предмету, створює на уроках такі умови, при яких учні проявляють високу активність, звертає велику увагу на культуру мови, розвиває і виховує увагу, користується заслуженим авторитетом серед учнів, батьків та педагогічного колективу.


Немає коментарів: