Фотоальбом КПЕЛ

http://foto.rambler.ru/users/kpel28

Використання ПК при створенні документів

Поволоцька Наталія Борисівна

Викладач спецтехнології по професії «Оператор комп’ютерного набору»

Кваліфікаційна категорія – спеціаліст вищої категорії

Педагогічне звання - Старший викладач

Поволоцька Н.Б. працює в Київському професійному енергетичному ліцеї понад 12 років. Працюючи викладачем української мови та літератури, а також предмета «Основи діловодства» проявила себе як добросовісний спеціаліст, що знаходиться завжди в пошуку нових ідей викладання своїх предметів. Поволоцька Н.Б. вивчає можливості застосування програмних засобів під час проведення уроків та позакласних заходів. Наталія Борисівна першою поділилася досвідом застосування комп`ютерних технологій викладання з колегами під час вдалого проведення відкритого уроку з предмета «Основи діловодства».

Наталія Борисівна творча особистість. Їй притаманний педагогічний пошук. В своїй роботі запроваджує проведення нестандартних уроків, які особливо допомагають зацікавити учнів своїм предметом.

Поволоцька Н.Б. широко використовує екскурсії до різноманітних літературних музеїв як метод вивчення рідної літератури та культури, що дає змогу виховувати у учнів патріотизм та підвищує їхню загальну культуру.

Має нагороди:

- Грамота Управління профтехосвіти м. Києва. 2003 р.

- Грамота Головного Управління освіти і науки. 2004 р.

- Почесна грамота Міністерства освіти і науки України. 2006 р

Наталія Борисівна високо культурна особистість, тактовна колега та викладач, тому користується заслуженим авторитетом серед учнів, батьків та педагогічного колективу.

Немає коментарів: