Фотоальбом КПЕЛ

http://foto.rambler.ru/users/kpel28

Комбінований урок на тему: «Кріплення каната до барабана»


Сергейчук Раїса Миколаївна

Майстер виробничого навчання, викладач спецтехнології вантажопідіймальних професій

Педагогічне звання – майстер виробничого навчання І категорії

Сергейчук Раїса Миколаївна працює в системі професійно-технічної освіти понад 24 роки. За цей час зарекомендувала себе ініціативним, добросовісним, наполегливим, вимогливим до себе в першу чергу та до колег працівником. Багато уваги та часу приділяє вихованню учнів, а особливо великих зусиль докладає до індивідуальної роботи з дітьми, що позбавлені батьківської опіки; становленню молодих педагогічних кадрів; сумісній роботі з базовими підприємствами з метою пошуку нових технологій підготовки робітників високої кваліфікації, зміцненню матеріально-технічної бази ліцею.

Уміло та активно пропагує питання введення в процес навчання нових елементів ринкових відносин.

Раїса Миколаївна – педагог-наставник. Постійно працює над втіленням у навчальний процес ліцею передових новітніх технологій, модульного навчання, ділиться своїми знаннями, високою професійною майстерністю з колегами.

Багато сил і енергії Сергейчук Р.М. приділяє пошуковій роботі, технічній творчості, як член педагогічного колективу, так і учнівського.

В 2000 році нагороджена знаком «Відмінник освіти України». Неодноразово нагороджувалася різними відомчими подяками, зокрема Подякою Голови Київської міської адміністрації, Подякою Голови Подільської районної в М.Києві державної адміністрації.


Іванюк Ольга Олександрівна

Майстер виробничого навчання за професією «Машиніст крана (кранівник); слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів»

Педагогічне звання – майстер виробничого навчання ІІ категорії

Іванюк О.О. працювала в Професійно-технічному училищі № 28 м.Києва з 1989 року. Після реформування ПТУ № 28 в Київський професійний енергетичний ліцей продовжила працювати в навчальному закладі. За період роботи в КПЕЛ виявила себе як знаючий, працьовитий, старанний майстер. Ольга Олександрівна працює творчо й наполегливо. Багато уваги приділяє підготовці до уроків, їх методичному забезпеченню.

Прищеплює учням любов до професії, потяг до знань.

Підвищує професійну та методичну майстерність.

Іванюк О.О. приділяє багато уваги поповненню матеріально-технічної бази навчальної майстерні, КМЗ уроків виробничого навчання.

Майстер багато займається позакласною роботою з групою. Велику увагу приділяє роботі з учнями в позаурочний час.

Надає методичну допомогу молодим майстрам та викладачам. Пройшла курси «Intel – навчання для майбутнього» з метою ознайомлення та впровадження новітніх технологій у своїй роботі.

Немає коментарів: