Фотоальбом КПЕЛ

http://foto.rambler.ru/users/kpel28

Круглий стіл: «Біохімія в житті людини»

Антохіна Наталія Іванівна

Викладач хімії та біології.

Кваліфікаційна категорія – спеціаліст вищої категорії

Антохіна Н.І. почала роботу в КПЕЛ з 2006 року. Працюючи викладачем хімії та біології, завдяки творчому підходу до викладання предметів, постійній праці над вдосконаленням професійної та методичної майстерності, Антохіна Н.І. проявила себе як спеціаліст високої кваліфікації. Наталя Іванівна велику увагу приділяє практичному застосуванню знань. Велике значення в своїй роботі приділяє ролі кабінету у викладанні хімії, його матеріально-технічному забезпеченню, вкладає у вивчення предмета глибокий виховний зміст, пропагує здоровий спосіб життя.

Антохіна Н.І. впроваджує передові педагогічні технології, користується інтерактивними методами викладання, використовує комп’ютер на уроках та Інтернет у підготовці до уроків. Наталя Іванівна пройшла навчальний курс «Intel - навчання для майбутнього», після чого використовує методику навчання методом проектів і має позитивний результат.

Має нагороди:

- Грамота МВС УРСР. 1984 р.

- Значок «Відмінник освіти». 1984 р.

- Почесна грамота Міністерства освіти України. 1995 р.

- Грамота Сумського обласного відділу освіти. 1987 р.

- Грамота Управління профтехосвіти м. Києва. 2002 р.

Наталя Іванівна щиро ділиться досвідом роботи з молодими викладачами, володіє високою культурою спілкування, користується заслуженим авторитетом серед учнів, батьків та педагогічного колективу.

Немає коментарів: