Фотоальбом КПЕЛ

http://foto.rambler.ru/users/kpel28

Інтелектуально-розважальний турнір «Знання фізико-математичних дисциплін – невід’ємність нашого життя»


Тіменко Ірина Михайлівна

Викладач математики

Кваліфікаційна категорія – спеціаліст вищої категорії

Тіменко І.М. почала роботу в ПТУ №28 з 2001 року і після реформування ПТУ №28 в Київський професійний енергетичний ліцей продовжила працювати в реформованому навчальному закладі на посаді викладача математики. Завдяки творчому підходу до викладання предмета, Тіменко І.М. проявила себе як спеціаліст високої кваліфікації, здатний до самовдосконалення, пошук нових методів подання матеріалу, та знаходження різноманітних форм зацікавлення учнів до вивчення математики.

Тіменко І.М. працює над вдосконаленням кабінету математики, її кабінет відповідає вимогам про створення відповідного кабінету, естетично оформлений, на міському конкурсі кабінетів математики Ірина Михайлівна зайняла третє місце. Цікавиться інноваційними технологіями викладання. Пройшла курси INTEL з метою ознайомлення та впровадження новітніх технологій у викладацькій діяльності.

Тіменко І.М. знаходить органічні зв’язки математики з предметами профтехциклу чим вносить мотивацію до вивчення математики. Ірина Михайлівна прививає любов учнів до математики, використовуючи позакласну роботу (математичні вечори, КВК, відкриті виховні години) одночасно допомагає окультуренню учнів, виховує колективізм.

Має нагороди:

- Людина року.

- Грамота Управління профтехосвіти м. Києва.

- Грамота Головного Управління освіти і науки.

Ірина Михайлівна володіє високою культурою спілкування, уміє зацікавити учнів вивченням предмету, створює на уроках такі умови, при яких учні проявляють високу активність,звертає велику увагу на культуру мови, розвиває і виховує увагу.

Немає коментарів: